Hoe kan ik een basic e-mail adres aanmaken?

Om een e-mailadres aan te maken hebt u nodig:

• een domeinnaam

• een hosting account of een e-mail account

Indien u een Basic e-maildienst hebt, dan kunt u uw e-mail account aanmaken door volgende stappen te volgen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail hosting'.

Mijn Producten

3. Click op 'Beheer' bij de domeinnaam waarvoor u de e-mail account wil instellen.

E-mail Hosting

4. In het verticale menu links kiest u 'Mailboxen'.

E-mail details

5. Onderaan geeft u de naam van de mailbox in en klik op '+ Mailbox toevoegen' rechts.

Mailboxen

6. Een invulformulier verschijnt. Vul een wachtwoord in en herhaal het.

Voeg mailbox toe formulier

7. Kies de grootte in het uitklapmenu.

Voeg mailbox toe formulier

8. Klik op '> Mailbox aanmaken'.

9. Om het u gemakkelijk te maken verschijnt nu een venster met alle informatie over uw e-mail account zodat u deze informatie kunt kopiƫren naar uw e-mail client.