Hoe gebruik ik de reseller API?

Om onze resellers te helpen hun dienstverlening nog meer aan hun eigen aanbod aan te passen, hebben wij een API gemaakt die u rechtstreeks toegang geeft tot uw functies zodat u ze nog gemakkelijker kan beheren.

In de toekomst zullen nog meer functies ontwikkeld worden, afhankelijk van de behoeften die wij bij onze resellers vaststellen. Enkele voorbeelden van acties die u nu al kan ondernemen via de API:

• Informatie over een domeinnaam ophalen, inbegrepen vervaldatum en vernieuwstatus.
  • Een lijst op halen van alle geregistreerde domeinnamen
  • Een domeinnaam registreren
  • De registratie status nagaan
  • Een lijst opvragen van de hosting pakketten
  • Informatie opvragen over de hosting pakketten
  • Een hosting pakket aanmaken
  • Een lijst opvragen van de servicepakketten

Klik hier om de volledige API-documentatie te bekijken.

Hebt u problemen bij het integreren van de API, gelieve onze support te contacteren.

Verkoop uw klanten kwaliteit met Combell Reseller Hosting

• Pay as you use
  • State of the art controlepaneel
  • Niet tevreden, geld teruggarantie