Hoe kan ik caching opties aan mijn hosting toevoegen?

Wilt u een cachingoptie bestellen, ga dan naar de detail pagina van uw hosting pakket in het controle paneel via onderstaande instructies.

1. Log in op My Combell - https://my.combell.com/nl

2. Ga bovenaan naar 'Mijn Producten' > 'Webhosting'.

Mijn Producten

3. In de tabel ziet u nu uw hosts. Klik op 'Hosting Details' voor de host waarvoor u caching wenst te activeren.

Hosts

4. In het verticale menu links kiest u de optie ‘Caching'.

Overzicht

5. Klik op de bestelknop om de cachingoptie die u wenst te bestellen. Als u online betaalt, is de optie onmiddellijk actief. Indien u via overschrijving betaalt, kan de verwerking enkele dagen duren.

Bestellen

6. Zodra uw betaling ontvangen is, ziet u de knop ‘Activeren’ naast de optie verschijnen.

Lees deze vervolgartikels om uw caching optie te activeren:

1. Hoe kan ik Redis caching voor mijn hosting activeren?
  2. Hoe kan ik Memcached caching voor mijn hosting activeren?

3. Hoe kan ik Varnish caching voor mijn hosting activeren?