Hoe kan ik de rechten wijzigen voor een controlepaneel gebruiker?

Hoe kan ik de rechten wijzigen voor een controlepaneel gebruiker?

Om de rechten van een aangemaakte gebruiker van het controlepaneel te veranderen, volgt u de onderstaande instructies:

1. Klik op 'Instellingen' in het horizontaal menu bovenaan uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

Instellingen

2. Uit het verticaal menu links kiest u 'Gebruikers'.

Gebruikers

3. U ziet een lijst met reeds aangemaakt gebruikers. Klik op 'Rechten' bij de account waarvan u de rechten wijzigen wil. Maak de nodige wijzigingen.

Rechten

4. Wanneer u de optie 'Rechten per account of per productgroep' kiest, dan zal u via het controlepaneel permissies of rechten kunnen geven aan verschillende gebruikers voor verschillende reeksen diensten. U kunt de aan/uit toegang bepalen voor:

• Domeinnamen
    • E-mail hosting
    • Webhosting
    • DNS & forwarding beheer
    • Database
    • Sitebuilder
    • Fax services
    • Sharepoint
    • SSL Certificaten

Permissies

5. Bovendien hebt u voor elke dienst de volgende opties:

• Geen beheer
    • Volledig beheer
    • Specifiëren

Specifiëren

De 'Specifiëren' optie laat u toe om de diensten aan/uit te zetten per domeinnaam (en niet enkel per gebruiker).

Per domein

Opmerking 1: U moet de wijzigingen niet opslaan, dit gebeurt automatisch. Opmerking 2: Een gebruiker rechten geven voor een hosting zal hem geen rechten geven voor de database in de hosting, dit moet afzonderlijk gedaan worden.