Hoe kan ik de status van mijn verbinding controleren in Outlook? (Exchange)

Hoe kan ik de status van mijn verbinding controleren in Outlook? (Exchange)

U ziet de status van uw verbinding in de hoek onderaan rechts.

Status

U kunt ook meer details van die status opvragen, maar het is iets moeilijker om die optie te vinden. Volg deze instructies nauwgezet.

Om de status van uw verbinding in Outlook te openen, moet u eerst het Outlook icoontje vinden in uw systeembalk. In Windows zit dat icoon in uw taakbalk, vlak naast uw klok, batterij-indicator, enz. Misschien ziet u het icoon niet meteen en moet u eerst op het pijltje klikken om de systeembalk te vergroten en alle iconen zichtbaar te maken.

Arrow

Om nu de optie van de Status van uw verbinding te bekijken, moet u de CTRL-toets ingedrukt houden terwijl u rechts klikt op het icoon in de systeembalk. Nu zou u de optie 'Verbinding status...' moeten zien. Klik erop om uw status te controleren.

Menu

Connectionstatus