Hoe kan ik een alias aanmaken bij een basic mailadres?

Een e-mail alias zal geen echte e-mail account zijn, maar enkel een adres. Elke boodschap gestuurd naar deze alias adres zal doorgestuurd worden naar een ander e-mailadres, de bestemming. U kunt een alias adres opzetten door volgende stappen te volgen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail hosting'.

Mijn Producten

3. Bij de domeinnaam waarvoor u een alias wil aanmaken, klikt u op 'Beheer'.

E-mail Hosting

4. In het verticaal menu links klikt u op 'Aliassen'.

E-mail details

5. Vul in het linker tekstveld de naam van het alias in, wat dus voor het '@' teken staat.

Aliassen

6. Vul in het rechter tekstveld het mailadres in van mailbox in die de boodschappen ontvangen zal; u kunt ook meerdere adressen toevoegen, één adres per lijn.

Voeg alias toe

7. Klik op '+ Toevoegen'.

8. Als het goed is ziet u nu uw nieuwe alias record.

Toegevoegde alias

Tip: Het verzonden aan veld in de mailbox van de ontvanger zal het alias mailadres vermelden, niet de eigenlijke mailbox die de boodschap ontving.