Hoe kan ik een ander domein (alias) aan mijn hosting toevoegen?

Hoe kan ik een ander domein (alias) aan mijn hosting toevoegen?

Wil u een alias domeinnaam toevoegen, volg dan onderstaande instructies.

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga bovenaan naar 'Mijn Producten' > 'Webhosting'.

Web hosting

3. In de tabel ziet u nu uw hosts. Klik op 'Hosting Details' voor de host waarvoor u een alias wil aanmaken.

Lijst van hosts

4. In het verticale menu links kiest u de 'Gekoppelde Domeinnamen' optie.

Hosting Details

5. U ziet nu een lijst met uw bestaande hosts. Klik op '+ Alias toevoegen' onderaan rechts van de lijst.

Lijst met uw bestaande hosts

6. Controleer de boodschap bovenaan om het A record te zien van uw account. U moet het A record van uw domeinnaam wijzigen zodat het overeenkomt met wat u in het controlepaneel ziet - contacteer daarvoor de registrar van uw domeinnaam, of het bedrijf dat momenteel uw name servers beheert, zoniet zal de alias niet werken.

Boodschap bovenaan

Alias formulier

7. Kies subdomein of domeinnaam.

1. Voor subdomeinen:

1. Bovenaan kiest u bij de radio button 'Subdomein van XXXXXXX (uw hoofd domeinnaam)'.

2. Geef uw subdomein een naam.

3. Kies de host waaraan het identiek moet zijn.

4. Klik op 'Domeinnaam toevoegen'.

Subdomeinen

2. Voor domeinnamen

1. Bovenaan kiest u 'Andere domeinnaam'.

2. Vul de domeinnaam in.

3. Kies de host waaraan het identiek moet zijn.

4. Klik op 'Domeinnaam toevoegen'.

Domein namen