Hoe kan ik een andere gebruiker aanmaken voor mijn database? (MySQL Database Hosting)

Hoe kan ik een andere gebruiker aanmaken voor mijn database? (MySQL Database Hosting)

Elke aangemaakte database zal een standaard gebruiker hebben met lees- en schrijfrechten. Wil u een tweede gebruiker aanmaken, volg dan deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar Mijn producten >> Database

Database

3. U ziet nu een lijst met alle databases. Zoek in de lijst naar de database waarvoor u toegang wil en klik op 'Beheer database'.

Manage database

4. Klik op '> Gebruikers' bij de database waarvoor u gebruikers wil aanmaken.

Databases

5. Geef de gebruiker een naam en klik op '+ Toevoegen'.

Users Voeg user toe

6. Kies een wachtwoord, bevestig het en klik op 'MS SQL / MySQL gebruiker toevoegen'.

User toevoegen formulier

7. Als het goed is krijgt u nu de bevestiging: 'De gebruiker werd toegevoegd'.

Uw database op onze clustered cloud aan de beste tarieven.

• Externe toegang
  • Permanente back-ups
  • 24/7 gratis support