Hoe kan ik een API Wachtwoord aanmaken voor OpenStack?

Om een API wachtwoord voor OpenStack te generen volgt u de volgende stappen:

1. Klik op de link om in te loggen op uw OpenStack controlepaneel. Kies de gewenste authenticatiemethode en klik op ‘Connect’.

Connect

2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in om toegang te krijgen. U kunt dezelfde gegevens gebruiken als waarmee u inlogt op uw My Combell.

UsernamePassword

3. U hebt nu het OpenStack dashboard geopend. Ga naar de rechterbovenhoek en klik op uw accountnummer. In het uitklapmenu klikt u op 'Settings’.

Dashboard

Settings

4. Kijk nu even naar het verticaal menu links. U bent momenteel in de rubriek ‘User settings’. Wissel naar ‘Change API password’.

UserSettings

ChangeAPIPassword

5. Klik op ‘Generate Password’. Zorg ervoor dat u het gegenereerde wachtwoord in een wachtwoord manager naar keuze bewaart. Klik op ‘Change’ om af te ronden.

Generate

Change