Hoe kan ik een automatisch antwoord of 'out of office' activeren? (basic mail)

Hoe kan ik een automatisch antwoord of 'out of office' activeren? (basic mail)

Met elke e-mail client kunt u een automatisch antwoord (ook wel 'Out of Office' genoemd) aanmaken. U kunt zo'n automatisch antwoord aanmaken in uw controlepaneel of in de webmail.

1. Log in op uw My Combell (https://my.combell.com/nl).

2. Bovenaan gaat u naar Mijn Producten > E-mail hosting.

My Products

3. Kies de domeinnaam waarvoor u de autoreply wil activeren. Klik op Beheer.

Email hosting

4. In het menu links kiest u Mailboxen.

Email details

5. Klik op Details voor de account in kwestie.

Mailboxes

6. Schakel nu over naar het tabblad Automatisch beantwoorden (Out Of Office).

7. Vink het vakje aan naast Actief.

8. Vul een onderwerp in en een boodschap.

9. Klik op Instellingen wijzigen onderaan.

Automatic Reply Form