Hoe kan ik een automatisch antwoord of 'out of office' activeren via de Webmail? (basic mail)

Hoe kan ik een automatisch antwoord of 'out of office' activeren via de Webmail? (basic mail)

Met elke e-mail client kunt u een automatisch antwoord (ook wel 'Out of Office' genoemd) aanmaken. U kunt zo'n automatisch antwoord aanmaken in uw My Combell of in http://webmail.webhosting.be.

1. Log in op Webmail.

Login Webmail

2. In het menu bovenaan klikt u op Instellingen.

Webmail

3. In het menu links klikt u op Mail options.

Mail options

4. Zet de schuifknop naast Enable autoreply op On.

5. Vul een onderwerp en een boodschap in.

Enable autoreply

6. Klik op Instellingen opslaan rechts bovenaan.