Hoe kan ik een catch-all toevoegen? (basic mail)

Een catch-all mailbox zal alle e-mails opvangen die naar mailadressen op uw domeinnaam gestuurd worden, ook wanneer die niet aangemaakt zijn. Hebt u bijvoorbeeld slechts één mailadres aangemaakt op uw domeinnaam, namelijk mail@mijndomein.com, en is het ingesteld als catch-all, dan zullen ook e-mails die naar mailk@mijndomein.com opgevangen worden. Voordeel is dat u waarschijnlijk minder e-mails verliest. Nadeel is dat u waarschijnlijk veel meer spam zal ontvangen.

Om een catch-all aan te maken volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail Hosting'.

Mijn Producten

3. Kies 'Beheer' bij de domeinnaam waarvoor u een catch-all wil aanmaken.

E-mail Hosting

4. Bij het verticaal menu links klikt u op 'Catch-all'.

E-mail details

5. Vul het e-mailadres in.

Catch-all

6. Klik op '> Wijzig'.