Hoe kan ik een Cronjob toevoegen met SSH?

U kunt cronjobs aanmaken via uw My Combell. Wil u het echter doen met SSH, gelieven dan deze stappen te volgen:

Eerst moet u controleren of uw SSH geactiveerd is.

Wanneer u verbinding hebt, moet u uw /etc/crontab bestand bewerken. Dat doet u als volgt:

1. Open uw Terminal app of uw Commandoprompt (Opdrachtregel).

Terminal

2. Tik dit commando in om het cron bestand te openen.

Nano

nano /etc/crontab
  3. Voeg uw eigen cron commando toe. Controleer goed de juistheid van de cronjob syntax.

croncommands

4. Bewaar het door op Ctrl+O te klikken. Klik op Enter om het maken van de wijzigen te bevestigen. Sluit af met Ctrl+X.

Commands