Hoe kan ik een export maken van mijn gefactureerde producten?

Hoe kan ik een export maken van mijn gefactureerde producten?

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Administratie'.

Administratie

3. Kies in het menu links 'Gefactureerde producten'.

Gefactureerde producten

4. Onderaan zal u een tabel vinden met alle gefactureerde producten en een zoekfunctie. Onder de tabel ziet u buttons met de volgende tekst:

• CSV

• XLS

• PDF

5. Klik op de button met het gewenste bestandsformaat waarnaar u de informatie wil exporteren.

Gewenste bestandsformaat

6. Blader naar de gewenste map om de export op uw computer te bewaren en sla de export op.

Sla de export op