Hoe kan ik een export maken van mijn mailbox?

U kunt uw mail data exporteren om een back-up te maken of om uw mail indien nodig over te zetten.

Dit kunt u doen via uw mail client.

• Instructies voor het exporteren van uw mail data via Outlook voor versie 2007, 2010 of 2013

• Instructies voor het exporteren van uw mail data via Outlook voor Mac vindt u hier

• Instructies voor het exporteren van uw mail data via Thunderbird vindt u hier

• Instructies voor het exporteren van uw mail data via de Mac Mail App vindt u hier