Hoe kan ik een fax verzenden vanuit mijn controlepaneel?

Hoe kan ik een fax verzenden vanuit mijn controlepaneel?

  1. Log in op uw My Combell https://my.combell.com/nl.

  2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Beweeg de cursor over 'Mijn Producten', en klik op 'Fax Services' in het uitklapmenu.

    Mijn Producten

  3. U ziet nu een lijst met uw actieve accounts voor faxdiensten.

    Accounts

  4. Selecteer het account nummer vanwaar u wil verzenden, en klik op 'Verstuur een fax'.

  5. Vul het faxnummer van de geadresseerde in.

  6. Voeg een document toe.

  7. Klik op de button 'Fax versturen' onderaan de pagina.

    Fax versturen

  8. Wacht op de bevestiging.

Geen oplossing gevonden?

Ons team staat 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Linley en zijn collega's gratis te contacteren via e-mail of telefoon.

0800-8-5678

+32 (0)9 218 79 79