Hoe kan ik een fax via e-mail versturen?

1. Log in op uw My Combell https://my.combell.com/nl.

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Beweeg de cursor over 'Mijn Producten' en selecteer 'Fax Services' uit het uitklapmenu.

Fax Services

3. U ziet nu een lijst met uw actieve accounts voor fax diensten.

lijst

4. Selecteer het accountnummer vanwaar u wil verzenden, en klik op 'Beheren'.

5. Klik op 'Instellingen' onderaan in het menu links.

Instellingen

6. Ga vervolgens naar het tabblad 'Mail-to-fax'.

Mail-to-fax

7. Open de webdienst of het mailprogramma dat u gewoonlijk gebruikt om mails te verzenden. Zorg ervoor dat u vanuit het juiste e-mail adres verzendt, of wijzig het adres in uw instellingen. Opgelet! Wanneer u de mail niet vanuit het mailadres verzendt dat vermeld is in de Mail-to-Fax instellingen, dan wordt de fax niet verzonden!

8. Open in uw mailprogramma / webdienst een venster 'Nieuwe Boodschap'.

1. In het "To / Aan" veld vult u het faxnummer van de geadresseerde in gevolgd door @fax.combell.com. Bijvoorbeeld: +32.123456789@fax.combell.com

2. In het Onderwerp / Subject veld vult u enkel exact in wat u bij de Instellingen ziet bij de Onderwerp lijn - dat zou normalerwijze iets moeten zijn zoals SecretKey123456789

9. Voeg uw boodschap toe in bijlage en verzend.

boodschap