Hoe kan ik een .pst bestand in mijn mailbox importeren?

Een manier om uw e-mails van een back-up te herstellen, is via een .pst bestand.

Deze handleiding is gebaseerd op Outlook 2013.

Om een .pst bestand te importeren volgt u deze stappen:

1. Open Outlook 2013.

2. Klik op ‘Bestand’.

Bestand

3. Ga naar ‘Openen’.

4. Kies vervolgens ‘Importeren/exporteren’.

Importeren/exporteren

5. In het volgende venster kiest u ‘Gegevens uit een ander programma of bestand importeren’ en klikt u op ‘Volgende >’.

‘Importeren/exporteren’ menu

6. Kies ‘Outlook-gegevensbestand (.pst)’ en klik op ‘Volgende >’.

Import from another program or file

7. Blader naar de back-up, selecteer hem en klik op ‘Volgende >’.

Outlook-gegevensbestand (.pst)

8. Klik op het pijltje naast de Outlook map en indien gewenst kunt u kiezen om enkel bepaalde gegevens te herstellen - bijvoorbeeld enkel uw e-mails of uw agenda.

Gegevens herstellen

9. Kies de map(pen) die u wil herstellen en klik op ‘Voltooien’.

10. Controleer of u alle gewenste mappen hebt.