Hoe kan ik een TXT Record aanmaken?

Na een wijziging in de DNS volgt er een periode om de wijziging te laten doordringen, en in die periode kan een DNS-check verkeerde waarden teruggeven. De distributietijd bedraagt meestal 1 uur, maar kan oplopen tot 4. De distributietijd van nameservers kan tot 24u bedragen, soms zelfs tot 36u.

TXT-records worden vaak gebruikt voor de authenticatie van het eigendom over een website.

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

Default

2. Bovenaan gaat u naar Mijn Producten >> DNS & Forwarding beheer.

DNS & Forwarding beheer

3. In de tabel zal u uw hosts zien. Klik op 'DNS & Forwarding' voor de host waarvoor u een TXT-record wil toevoegen.

DNS & forwarding

4. In het verticaal menu links kiest u de 'TXT-records' optie.

TXT-records

5. Vul in de TXT-regels box de waarde in van het TXT-record.

waarde

6. Klik op +Toevoegen.