Hoe kan ik een Webmail handtekening aanmaken?

1. Log in op uw Webmail.

2. Klik links bovenaan op 'Instellingen'.

Settings

3. Links ziet u nu het menu Instellingen. Klik op 'Webmail Instellingen'.

WebmailSettings

4. U ziet nu de E-mail Instellingen. Ga helemaal onderaan de pagina naar het veld 'Handtekening'. Hier kunt u uw handtekening aanmaken / wijzigen.

Signature

5. Nadat u uw handtekening aangemaakt of gewijzigd hebt, klikt u op 'Instellingen bewaren' bovenaan rechts.

Save

6. U wordt nu doorverwezen naar de hoofdpagina van uw mailbox. Om uw handtekening te testen, klikt u op 'Nieuw' in de hoek links bovenaan. Kies 'Nieuwe e-mail' uit het uitklapmenu.

New

7. U ziet nu uw standard handtekening. Die zal altijd verschijnen wanneer u een nieuwe mail begint op te stellen. Maar u kunt die handtekening wissen, wanneer u vindt dat die handtekening niet nodig is bij een bepaalde mail.

Default