Hoe kan ik het database wachtwoord wijzigen? (MySQL Database Hosting)

Hoe kan ik het database wachtwoord wijzigen? (MySQL Database Hosting)

Volg onderstaande stappen om uw MySQL/MS SQL database wachtwoord te wijzigen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar Mijn producten >> Database

Database

3. U ziet nu een gedetailleerde lijst van alle aangemaakte databases. Zoek in de lijst naar de database waarvoor u toegang wil en klik op 'Beheer database'.

Beheer databse

4. Klik op 'Gebruikers'.

Database lijst

5. Klik op 'Wijzig'.

Database user

6. Kies een wachtwoord, bevestig het, en klik op 'MySQL/MS SSQL gebruiker wijzigen'.

Kies een wachtwoord

7. Als het goed is krijgt u nu de bevestiging: 'De gebruiker werd gewijzigd'.

Uw database op onze clustered cloud aan de beste tarieven.

• Externe toegang
  • Permanente back-ups
  • 24/7 gratis support