Hoe kan ik leden aan een Exchange distributielijst toevoegen? (Exchange)

Hoe kan ik leden aan een Exchange distributielijst toevoegen? (Exchange)

Wat een distributielijst is en hoe u hem aanmaakt leest u hier Om leden aan een distributielijst toe te voegen kunt u een e-mail client gebruiken. Dit is bijvoorbeeld hoe u het doet in Outlook 2013. Opgelet: enkel de beheerder, zoals aangeduid in het aanmaakformulier van de lijst, kan de distributielijst beheren in Outlook.

1. Open Outlook.

2. Open het ‘adresboek’ (in Outlook 2013: Contactpersonen, te vinden in het Start menu, onderaan de zoekbalk.

Start menu

3. U zou een lijst moeten zien met uw distributielijsten en contacten. Dubbelklik op uw ‘distributielijst’. (Tip: vindt u niet meteen uw distributielijst terug, probeer dan verschillende versies van uw contactpersonen via het uitklapmenu bovenaan).

Lijst van distributielijsten en contacten

4. Klik op ‘Wijzig leden’.

Distributie lijst

5. Tip: voeg enkel leden toe van uw domein.

Klik op ‘OK’

6. Bent u klaar, klik dan op ‘OK’. Klik op ‘Toepassen’.

Klik op ‘Apply’