Hoe kan ik met tags werken?

Wat zijn tags?

Tags zijn labels die u aan uw producten kunt toewijzen om ze gemakkelijker te beheren.

Enkele voorbeelden:

• U zou diensten van een bepaalde klant eenzelfde tag kunnen geven
  • U zou diensten die u in een pakket aanbiedt, of tegen korting, eenzelfde tag kunnen geven
  • U zou diensten waarvoor u uitgebreide ondersteuning biedt eenzelfde tag kunnen geven

Tags kunnen toegewezen worden aan de volgende producten:

• Domeinnamen
  • E-mail hosting
  • Webhosting
  • DNS & forwarding
  • Sitebuilder
  • SSL

Hoe kan ik een tag aanmaken?

Hoe kan ik tags in bulk toewijzen?

Hoe kan ik een individuele tag toewijzen?

Hoe kan ik zoeken op tag?

Hoe kan ik een tag aanmaken?

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Instellingen' >> 'Gebruikers'

Users

2. Wissel in de zijbalk naar ‘Tags’

Tags

3. Onderaan de tabel tikt u een korte tag in, en klikt u op de '+Tag toevoegen' knop

Add

4. Voeg een omschrijving toe die voor u duidelijk is en klik op '>Tag toevoegen'

Add tag

Hoe kan ik tags in bulk toewijzen?

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Instellingen' >> 'Gebruikers'

Users

2. Wissel in de zijbalk naar ‘Tags’

Tags

3. Zoek naar de tag die u wil toewijzen en klik op 'Rechten'

Permissions

4. U ziet nu de productgroepen die getagd kunnen worden:

• Domeinnamen
    • E-mail hosting
    • Webhosting
    • DNS & forwarding
    • Sitebuilder
    • SSL
  5. Zoek de groep die u wil taggen en klik op 'Specifieer'

Specify

6. Klik op het product om het te markeren.

Highlight

7. De wijzigingen worden onmiddellijk uitgevoerd. U moet niet op 'Opslaan' klikken.

Hoe kan ik een individuele tag toewijzen?

Voor domeinnamen:

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Mijn producten' >> 'Domeinnamen'

Domain names

2. Zoek de domeinnaam die u wil taggen en klik op 'Beheer'’

Manage

3. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop '+Tag toevoegen'

+Add tag

4. Begin de tag te typen die u al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.

typing

5. Als alles goed is, verschijnt de tag bovenaan in het gedeelte Tags.

Tag

Voor e-mail:

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Mijn producten' >> 'E-mail hosting'

E-mail hosting

2. Zoek de e-mail account die u wil taggen en klik op 'Beheer'

Management

3. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop '+Tag toevoegen'

+Add tag

4. Begin de tag te typen die u al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.

typing

5. Als alles goed is, verschijnt de tag bovenaan in het gedeelte Tags.

Tag

Voor hosting accounts:

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Mijn producten' >> 'Web hosting'

Web hosting

2. Zoek de hosting account die u wil taggen en klik op 'Hosting details'

Hosting Details

3. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop '+Tag toevoegen'

+Add tag

4. Begin de tag te typen die u al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.

typing

5. Als alles goed is, verschijnt de tag bovenaan in het gedeelte Tags.

Tag

Voor domeinnaam DNS & forwarding beheer:

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Mijn producten' >> 'DNS & forwarding beheer'

DNS & forwarding management

2. Zoek de domeinnaam die u zou willen taggen en klik op 'DNS & forwarding'

DNS & forwarding

3. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop '+Tag toevoegen'

+Add tag

4. Begin de tag te typen die u al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.

typing

5. Als alles goed is, verschijnt de tag bovenaan in het gedeelte Tags.

Tag

Voor SSL accounts:

1. Log in op uw My Combell en ga naar 'Mijn Producten' >> 'SSL'

SSL

2. Zoek de domeinnaam die u wil taggen en klik op 'Beheer certificaat'

Manage SSL

3. Ga naar de onderkant van het overzicht en klik op de knop '+Tag toevoegen'

+Add tag

4. Begin de tag te typen die u al aangemaakt hebt en selecteer hem uit de suggesties van het uitklapmenu.

typing

5. Als alles goed is, verschijnt de tag bovenaan in het gedeelte Tags.

Tag

Hoe kan ik zoeken op tag?

U kunt een zoekactie uitvoeren op basis van een tag, op de homepage van uw My Combell maar ook op elke overzichtspagina van een product.

Hosting

Search

Zodra u de producten gefilterd hebt die deze tag dragen, kunt u dat product verder beheren of een lijst van de producten met dit tag exporteren als .csv, .xls of .pdf.

csv xls pdf