Hoe kan ik mijn adres(sen) als ontvanger wijzigen / toevoegen?

Hoe kan ik mijn adres(sen) als ontvanger wijzigen / toevoegen?

1. Log in op uw My Combell https://my.combell.com/nl

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Beweeg de cursor over 'Mijn Producten' en klik op 'Fax services' in het uitklapmenu.

Fax services

3. U ziet nu een lijst met de actieve accounts voor faxdiensten.

Accounts

4. Selecteer het account nummer waarvoor u de ontvanger wil wijzigen, en klik op 'Beheren'.

5. Klik op 'Instellingen onderaan' in het menu links.

Instellingen onderaan

6. Wijzig de huidige ontvanger, of voeg een nieuwe toe. Gelieve elke ontvanger op een aparte lijn te zetten.

7. Klik onderaan op 'Wijzig instellingen'.

Wijzig instellingen

8. Wacht op de bevestiging.