Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in incredimail?

Om uw e-mail bij Incredimail te configureren, gaat u zo te werk:

1. Uw Incredimail mail client stelt u als volgt in:

1. Open Incredimail.

2. Ga naar het 'Account Setup' venster.

1. Gebruikt u Incredimail voor het eerst, klik op '@ Uw e-mail account instellen' aan de linkerkant.

2. Zoniet klikt u op 'Hulpmiddelen' > 'E-mail accounts' > 'Toevoegen'.

Tools > E-mail accounts E-mail accounts > Add

3. Op de eerste pagina van de 'Account Wizard' klikt u op 'Andere'.

Account Wizard

4. Vul uw account gegevens in:

1. Vul uw volledig e-mail adres in bijvoorbeeld user1@dierckxen.be

2. Vul uw wachtwoord in.

Login Formulier

3. Klik op ‘Volgende’.

5. Op de volgende pagina kiest u tussen het 'IMAP' of 'POP' protocol, en kopieert u de naam, poort van de inkomende server en van de uitgaande server uit uw controlepaneel. Klik op 'Volgende'.

1. POP3:

pop3.mailprotect.be

(port:110; SSL port: 995)

2. IMAP:

imap.mailprotect.be

(port: 143; SSL port: 993)

3. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(port: 2525; SSL port: 465)

IMAP/POP + SMTP formulier

6. Klik op 'OK'. Indien Incredimail voorstelt om nog een andere account aan te maken klikt u op 'Annuleren'.

Ogenblikje Aangemaakt