Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Outlook 2007? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Outlook 2007? (basic mail)

Werkt u met Outlook 2007, volg dan deze stappen om uw e-mail client te configureren.

Configureer Outlook 2007:

1. Start uw Outlook versie 2007 op.

2. In het menu 'Extra' kiest u 'Accountinstellingen'.

3. Ga naar tabblad 'E-mail', en klik op 'Nieuw'.

1. In het dialoogvenster 'Nieuwe e-mail account toevoegen' klikt u op 'POP3 of IMAP'.

2. Klik op 'Volgende'.

4. Selecteer 'Serverinstellingen of bijkomende servertypen handmatig instellen', en klik op 'Volgende'.

5. Klik op de 'Internet E-mail' optie, en op 'Volgende'.

1. Bij 'Gebruikersgegevens':

1. Uw 'Naam': Vul hier de naam in die de anderen zullen zien wanneer zij e-mail van u ontvangen - meestal naam en voornaam.

2. Bij 'E-mail adres': Vul hier uw volledig e-mail adres in.

2. Bij Servergegevens:

1. 'Type account': kies uit het uitklapmenu het type e-mail account dat u hebt (POP of IMAP).

2. Bij 'Server voor inkomende e-mail' kopieert u de gegevens van uw My Combell controlepaneel.

1. POP3:

pop3.mailprotect.be

(port:110; SSL port: 995)

2. IMAP:

imap.mailprotect.be

(port: 143; SSL port: 993)

3. Bij 'Server voor uitgaande e-mail (SMTP):

1. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(port: 2525; SSL port: 465)

3. Bij Aanmeldingsgegevens:

1. Bij 'Gebruikersnaam': Vul uw volledig e-mailadres in vb info@mijndomein.com.

2. Bij 'Wachtwoord': vul uw wachtwoord in.

3. Indien u wil dat Outlook het wachtwoord onthoudt voor uw e-mail account, vink de optie 'Wachtwoord onthouden' dan aan.

4. Klik op de knop 'Meer instellingen' rechtsonder om de uitgaande server te configureren.

5. Ga naar het tabblad ‘Geavanceerd’. Bij 'Server voor uitgaande mail' stelt u poort 2525 in indien u SSL niet gebruikt, of poort 465 indien u de SSL optie wel aanvinkt.

6. Ga naar het tabblad 'Server voor uitgaande e-mail'.

1. Vink de optie 'Voor de server voor mijn uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist' aan.

2. Activeer de radio button 'Dezelfde instellingen gebruiken als voor mijn inkomende e-mail'.

3. Klik op 'OK'.

7. Klik op ‘Volgende >’.

8. Klik op ‘Sluiten’.

6. Klik op ‘Voltooien’

Wacht tot u de testboodschap van Outlook ontvangen hebt. Laat het ons weten als u problemen hebt.