Hoe kan ik mijn e-mails archiveren in Outlook 2013?

Hoe kan ik mijn e-mails archiveren in Outlook 2013?

U kunt uw Outlook 2013 e-mails en contacten exporteren via een PST-bestand. Zo gaat u tewerk:

  1. Klik op 'Bestand'.

    Bestand

  2. Uit het menu links kiest u 'Openen'.

    Openen

  3. In het nieuwe menu rechts kiest u 'Importeren en exporteren'.

  4. Kies 'Naar een bestand exporteren', klik 'Volgende'.

    Naar een bestand exporteren

  5. Kies 'Outlook Gegevens bestand (.pst)'.

    Outlook Gegevens bestand (.pst)

  6. Kies vervolgens welke map u wil exporteren.

    De map die u wil exporteren

  7. Klik 'volgende >'.

  8. Kies een plaats op uw harde schijf voor uw .pst bestand.

    Kies een plaats voor uw .pst bestand

  9. Klik op 'Voltooien'.

  10. Indien u wenst kunt u het bestand met een wachtwoord beschermen.

  11. Klik op 'OK'.

  12. Zoek het .pst bestand op uw schijf om er zeker van te zijn dat alles goed verlopen is.

Geen oplossing gevonden?

Ons team staat 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Linley en zijn collega's gratis te contacteren via e-mail of telefoon.

0800-8-5678

+32 (0)9 218 79 79