Hoe kan ik mijn e-mails online bekijken? (basic mail)

Zelfs voor u uw e-mail hebt ingesteld op uw computer of smartphone, of indien u daar momenteel geen toegang tot hebt, kunt u uw e-mails online bekijken. Hiervoor maakt u gebruik van onze webmail.

Voor toegang tot de login-pagina van uw e-mail account klikt u hier: Webmail

Wil u weten hoe u toegang krijgt tot diezelfde login-pagina vanuit My Combell, volg dan deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Bovenaan kiest u 'Mijn Producten' > 'E-mail Hosting'.

Mijn Products

3. Kies 'Beheer' bij de domeinnaam die u wil bekijken.

E-mail Hosting

4. In het verticaal menu links kiest u 'Webmail'.

E-mail Details

5. Vul uw inloggegevens in, uw wachtwoord, uw taal en klik op de 'Login' knop.

Login WebMail