Hoe kan ik mijn Exchange mailbox activeren? (Exchange)

Nadat u uw Exchange mailbox besteld hebt (of Business e-mail zoals wij het noemen) en uw bestelling uitgevoerd werd, kunt u uw account activeren met volgende stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op ‘Mijn producten’.

3. Vind in het menu ‘Mijn e-mailadressen’ en klik erop.

Mijn producten

4. Zoek naar de domeinnaam die de exchange mailbox zal gebruiken. Staat er bij Type: ‘Business’? Indien niet, dan moet u deze dienst bijkomend bestellen. Indien ja, klik dan op de bijhorende button ‘Beheer’.

Selecteer de domeinnaam

5. In het menu links kiest u nu ‘Mailboxen’.

Email hosting details

6. Om uw mailbox aan te maken klikt u op de knop ‘+ Mailbox toevoegen’.

Mailboxen

7. Vul het formulier en in klik op ‘Mailbox aanmaken’.

Maak mailbox aan formulier Maak mailbox aan

8. Als het goed is verschijnt nu de boodschap ‘De mailbox is succesvol toegevoegd’.

De mailbox is succesvol toegevoegd

9. U kunt nu meteen uw mailbox testen via het webmail adres dat in ditzelfde scherm staat.

Webmail adres Webmail

10. Tip: Hebt u problemen, controleer dan of uw DNS juist ingesteld is - controleer de details in uw activatie mail. Indien niet correct, wijzig dan uw records bij de domeinnaam registrar, wacht tot de wijziging doorgevoerd werd, en probeer opnieuw. Laat het ons weten indien u nog problemen hebt.