Hoe kan ik mijn Exchange mailbox configureren in Mac Mail? (Exchange)

Hoe kan ik mijn Exchange mailbox configureren in Mac Mail? (Exchange)

Soms zal de mail client uw instellingen accepteren en melden dat de setup klaar is, alhoewel er toch bepaalde informatie niet juist is of ontbreekt. In dat geval zal uw mailbox raar gaan doen - hij zal boodschappen ontvangen maar niet verzenden of vice versa.

1. Open de mail client (Mac Mail /Mail.app).

2. Bovenaan volgt u ‘Mail’ > ‘Voorkeuren’.

‘Mail’ > ‘Voorkeuren’

3. Ga naar het tabblad ‘Accounts’.

Voorkeuren Accounts

4. Klik op het plusteken onderaan links van het scherm.

Plus

1. Vul uw volledige naam in.

2. Vul uw volledig e-mail adres in: mail@domain.com

3. Vul uw wachtwoord in.

Voeg account toe formulier

5. Bewaar de instellingen door op ‘Doorgaan’ te klikken.

6. Kies de toepassingen die voor u door de Mail App beheerd mogen worden, en u bent klaar.

U bent klaar