Hoe kan ik mijn Exchange mailbox configureren op iPhone / iPad? (Exchange)

Hoe kan ik mijn Exchange mailbox configureren op iPhone / iPad? (Exchange)

Soms zal de mail client uw instellingen accepteren en melden dat de setup klaar is, alhoewel er toch bepaalde informatie niet juist is of ontbreekt. In dat geval zal uw mailbox raar gaan doen - hij zal boodschappen ontvangen maar niet verzenden of vice versa.

Volg onderstaande instructies om een Exchange mailaccount in te stellen op uw iPhone of iPad.

1. Ga eerst naar het deel van uw instellingen waar u

1. Uw iPhone / iPad ontgrendelt

Unlock

2. Open de app 'Settings'

Settings

3. Tik op ‘Mail’

Mail

4. Ga naar ‘Accounts’

Accounts

5. Zoek de optie 'Add Account'

Add Account

6. Tik op ‘Exchange’

Exchange

2. Vul in:

1. Uw volledig e-mailadres, bijvoorbeeld felix@ninefortwo.be

2. Het sterke wachtwoord dat u gebruikt hebt bij het aanmaken van de account in My Combell.

3. Een omschrijving die voor u duidelijk is, zodat u een verschil kan maken tussen deze mail account en de andere accounts die u hebt.

Account details

3. Op het volgende scherm:

1. Uw volledig e-mailadres zou automatisch al ingevuld moeten zijn

2. Bij Server vult u in: ‘exchange.powermail.be’

3. Bij Domein tikt u in ‘HMC’

4. Bij Gebruikersnaam herhaalt u uw volledig e-mailadres

5. Bij Wachtwoord herhaalt u uw sterk wachtwoord

6. Uw beschrijving zou automatisch ingevuld moeten zijn.

Server details

4. Vervolgens zet u de accounts aan/ uit die u wil synchroniseren met uw telefoon. Klik op 'Save' om de instellingen te bewaren.

Server details

En u bent klaar!