Hoe kan ik mijn Fax diensten beheren?

Met uw Fax Services account kunt u Fax boodschappen verzenden en ontvangen zonder een faxmachine nodig te hebben, en dit via e-mail en een speciaal faxnummer dat wij u toewijzen. Om een overzicht en de instellingen van uw Fax diensten te bekijken volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My Combell https://my.combell.com/nl.

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Beweeg de cursor over 'Mijn Producten', en klik op Fax services in het uitklapmenu.

Mijn Producten

3. U ziet nu een lijst met uw actieve accounts voor faxdiensten.

4. Selecteer het nummer waarvan u de instellingen wil wijzigen, en klik op 'Beheren'.

Beheren

5. In het overzicht ziet u uw:

1. Fax krediet. Dit is het krediet dat resteert op uw fax boodschappen account (U kunt ons tarief per pagina bekijken in het 'Verstuur een Fax' gedeelte.)

2. Ontvanger(s). Dit is het e-mail adres dat de boodschappen zal ontvangen die naar uw faxnummer gestuurd worden (als een PDF in bijlage).

3. 'Fax-to-mail' instellingen. Hier kunt u uw instellingen wijzigen om een fax per e-mail te ontvangen.

4. 'Mail-to-fax' instellingen. Hier kunt u uw instellingen wijzigen om een fax via e-mail te verzenden.

Overzicht

6. Voor meer instellingen klikt u op Instellingen onderaan in het menu links.

7. In het tabblad 'Fax-to-mail' kunt u:

1. Uw adres als ontvanger bestemmeling wijzigen. Of u kunt meerdere adressen toevoegen: u kunt een fax op meerdere e-mail adressen ontvangen.

2. U kunt de taal wijzigen waarin de mail opgesteld is die uw FAX PDF begeleidt.

3. U kunt het formaat wijzigen waarin u de eigenlijke fax boodschap ontvangt die naar u gezonden werd, dus het formaat van de bijlage (TIFF of PDF).

Fax-to-mail

8. In het 'Mail-to-fax' tabblad kunt u:

1. Het e-mail adres van u als afzender wijzigen. (Tip: u kunt fax boodschappen als simpele e-mails verzenden. [Hier] leert u hoe). Dat is het mailadres dat door ons systeem herkend wordt als het adres dat toestemming heeft om faxen vanuit uw account te verzenden.

2. De onderwerplijn wijzigen (Ons systeem zal enkel e-mails herkennen die naar een bepaald e-mail domein verzonden worden en een specifiek onderwerp hebben. Enkel die mails zullen geconverteerd worden. Lees meer in [dit artikel])

Mail-to-fax