Hoe kan ik mijn klanten toegang geven tot automatische patching?

Hoe kan ik mijn klanten toegang geven tot automatische patching?

Het wordt aanbevolen om automatische patching te activeren voor uw klanten. Dit is namelijk een malware scanner die zwakke plekken in bestanden opspoort en automatisch verhelpt. Dat doet deze tool door de broncode van de website te wijzigen. De tool zoekt enkel naar reeds gekende zwakke plekken. Dat is waarom hij het best werkt met populaire open source systemen en CMS. Klik op de link om meer te vernemen over hoe u autopatching kunt gebruiken.

U kunt automatische patching activeren voor uw klanten door het aan hun service packet toe te voegen:

1. Log in op uw reseller controlepaneel.

Reseller

2. Kies "Service packs" uit het menu links.

Packages

3. Klik op de button 'Wizjig' voor uw pakket.

Edit

4. Controleer onderaan bij het vak "Autopatching actief".

Autopatching activated

5. Klik op 'Service pack wijzigen" om de wijzigingen in uw pakket door te voeren.

Edit

6. Automatische patching is nu actief. Uw klanten kunnen nu het tabblad 'Automatische patching'" zien in hun menu via 'Site Instellingen'.

Tab Autopatching

Verkoop uw klanten kwaliteit met Combell Reseller Hosting

• Pay as you use
  • State of the art controlepaneel
  • Niet tevreden, geld teruggarantie