Hoe kan ik toegang krijgen tot PhpMyAdmin? (MySQL Database Hosting)

Hoe kan ik toegang krijgen tot PhpMyAdmin? (MySQL Database Hosting)

PHPMyAdmin is een tool waarmee u uw MySQL database vanuit uw browser kunt beheren. Hoe kunt u inloggen? Volg deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar Mijn producten >> Database

Database

3. Hier ziet u een lijst met alle databases. Zoek in de lijst naar de database waarvoor u toegang wil en klik op 'Beheer database'.

Beheer databse

4. Klik op de knop '> PhpMA'.

Lijst van databases

5. Proficiat, u bent binnen. Om de tabellen te openen, bekijken en bewerken, klikt u simpelweg op de naam van uw database in de hoek links boven.

U bent binnen

Uw database op onze clustered cloud aan de beste tarieven.

• Externe toegang
  • Permanente back-ups
  • 24/7 gratis support