Hoe kan ik vinden welke versie van Outlook ik gebruik?

Kijk hieronder om te vinden welke Outlook versie u heeft.

1. Zo krijgt u bevestiging dat u Outlook 2013 gebruikt:

1. Bovenaan links van uw scherm vindt u het tabblad 'Bestand'. Klik daarop.

Bestand

2. In de balk links ziet u het submenu 'Office Account'. Klik daarop.

Office Account

3. Onderaan rechts zal u nu de button zien 'Info over Outlook'.

Info over Outlook

4. De eerste lijn bovenaan zal bevestigen dat u Outlook 2013 gebruikt.

U gebruikt Outlook 2013

2. Zo krijgt u bevestiging dat u Outlook 2010 gebruikt:

1. Klik op 'Bestand' in de hoek links boven.

Bestand

2. Klik op 'Help'. De versie zal aan de rechterkant getoond worden.

Help U gebruikt Outlook 2010

3. Zo krijgt u bevestiging dat u Outlook 2007 gebruikt

1. Start Outlook op.

2. Op het 'Help' menu klikt u op 'Over Microsoft Office Outlook'.

3. Zie welke versie u hebt.