Hoe maak ik een Exchange distributielijst aan? (Exchange)

Bij e-mail toepassingen is een distributielijst een groep mail ontvangers die als één enkele ontvanger aangesproken wordt. Distributielijsten worden gebruikt om e-mails te zenden naar een groep mensen zonder het adres van elke ontvanger te moeten invullen. Een distributielijst verschilt in die zin van een e-mail lijst dat leden niet naar de naam van de distributielijst kunnen antwoorden om boodschappen te verzenden naar iedereen in de groep.

1. Log in your My Combell hosting control panel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan en klik op ‘Mijn producten’.

Mijn producten

3. Vind in het menu ‘Mijn e-mailadressen’ en klik erop.

4. Zoek de domeinnaam die de Exchange mailbox gebruikt en klik op de bijhorende button ‘Beheer’.

Mijn e-mailadressen

5. Uit het menu links kiest u ‘Distributielijsten’.

Email Details

6. Om een distributielijst aan te maken klikt u op de button ‘Distributielijst toevoegen’.

‘+ Distributielijst toevoegen’

7. Vul het formulier in en maak de lijst aan door op de knop onderaan te klikken. Wacht op de bevestiging: 'De distributielijst is aangemaakt'.

Vul het formulier in