Quickstart Basic Email (basic mail)

Quickstart Basic e-mail (basic mail)

Gebruik deze handige gids om meteen aan de slag te gaan met uw nieuwe basis e-mail account.

Stap 1: De verbinding controleren

Uw domeinnaam/namen moet(en) verbonden zijn met uw mail

Stap 2: Account aanmaken

Een e-mail account aanmaken

Stap 3: Aan de slag

U kunt onmiddellijk aan de slag met Webmail via Webmail

Met Webmail kunt u:

Stap 4: Uw mail configureren met een mail client:

Stap 5: Word een kei in e-mail

Zo kunt u een catch-all mailbox toevoegen Zo kunt u een distributielijst aanmaken Zo kunt u een alias aanmaken


Klik op de link en lees andere interessante artikelen over Basis E-mail of algemene artikelen over e-mail.

E-mail op uw computer, smartphone en tablet, altijd en overal beschikbaar

  • Niet-tevreden, geld-terug garantie
  • Automatische synchronisatie via direct push
  • Antivirus, anti-spam en back-up
Meer informatie

Geen oplossing gevonden?

Ons team staat 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Linley en zijn collega's gratis te contacteren via e-mail of telefoon.

0800-8-5678

+32 (0)9 218 79 79