Quickstart CMS hosting

Quickstart CMS hosting

Wat is CMS hosting?

Bij CMS hosting krijgt u een vooraf geïnstalleerd Content Management System (CMS), zoals WordPress, Magento, Joomla of Drupal.

Na uw aankoop ontvangst u de link om in te loggen, een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat u uw CMS kunt beheren, updaten en aanpassen.

Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het beheer van uw CMS hosting:

Tip 1

U kunt de gegevens van uw CMS bekijken in uw My Combell

Tip 2

U kunt uw admin wachtwoord resetten

Tip 3 (Voorzichtig - weet wat u doet!)

U kunt uw CMS resetten / opnieuw installeren

Geen oplossing gevonden?

Ons team staat 24/7 klaar met gratis support. Aarzel niet om Linley en zijn collega's gratis te contacteren via e-mail of telefoon.

0800-8-5678

+32 (0)9 218 79 79