Quickstart Performance Hosting

Gebruik deze Quickstart om snel van start te gaan met uw Performance Hosting.

U kan de performantie van uw website verbeteren door één van onderstaande Performance Hosting opties te activeren:

1. Memory_limit verhogen

Performance Hosting geeft u krachtige functies om uw website te optimaliseren. Eentje daarvan is meer PHP-geheugen. We raden u aan om uw PHP-geheugen te verhogen naar minstens 128M.

Hoe kan ik de PHP memory_limit verhogen?

2. Activeren Memcached

Memcached is een cachingtechnologie die webapplicaties snel data laat bewaren en terug oproepen uit geheugen, vaak veel sneller dan met een achterliggende klassieke databank te werken.

Opgelet! Vergeet niet uw CMS te configureren zodat deze gebruik maakt van deze caching optie.

Hoe kan ik Memcached caching voor mijn hosting activeren?

3. Activeren Varnish

Varnish is een reverse HTTP proxy, ook wel een HTTP accelerator genoemd. Het slaat bestanden of fragmenten van bestanden op in het geheugen, zodat uw site sneller werkt en de server minder belast.

Opgelet! Vergeet niet uw CMS te configureren zodat deze gebruik maakt van deze caching optie.

Hoe kan ik Varnish caching voor mijn hosting activeren?

4. Activeren Redis

Redis is een cachingtechnologie die webapplicaties snel data laat bewaren en terug oproepen uit geheugen. Redis is net als Memcached een distributed cache, maar heeft meer onderliggende mogelijkheden. Combell gebruikt Redis non-persistent.

Opgelet! Vergeet niet uw CMS te configureren zodat deze gebruik maakt van deze caching optie.

Hoe kan ik Redis caching voor mijn hosting activeren?

5. Activeren Ramdisk

Een RAM-disk is een virtuele harde schijf. Uw website kan veel sneller bestanden lezen en schrijven naar deze schijf. Let wel op, deze schijf is vluchtig, dit wil zeggen dat het mogelijk is dat deze bestanden op gelijk welk moment weg kunnen zijn.

Hoe kan ik Ramdisk voor mijn Performance hosting activeren?

Nog meer weten? Klik hier voor alle artikels over Performance Hosting.