Quickstart Reseller Hosting

Gebruik deze quickstart om snel van start te gaan met uw Reseller Hosting.

Stap 1: Aanmaken servicepakket

Alvorens u een hostingpakket kan aanmaken dient u een servicepakket aan te maken, Dit servicepakket zal immers de limieten bepalen waaraan de hostingaccount aan zal moeten voldoen. Het servicepakket zal dus bepalen hoeveel schijfruimte er is, hoeveel mailboxen er kunnen worden aangemaakt en dergelijke meer.

Hoe kan ik een service pack aanmaken?

Enkele seconden later is uw nieuwe service pakket actief en kan u dit gebruiken om een account aan te maken.

Stap 2: Aanmaken hostingaccount

Eens het servicepakket is aangemaakt, kan er een hostingaccount worden aangemaakt. Hiervoor kan u de handleiding in onderstaande artikel volgen.

Hoe kan ik een hostingaccount aanmaken?

Enkele seconden later is uw nieuwe account aangemaakt en kan u hiermee aan de slag. Hieraan zal tevens meteen een nieuwe tijdelijke naam gekoppeld zijn, langs welke u deze weg kan consulteren:

1. Log in op My Combell
  2. Klik bovenaan op de tab "Resellers"
  3. Klik op "Accounts"
  4. Klik op "Beheer" naast de account waarvan u deze tijdelijke domeinnaam wil opzoeken
  5. Klik op "Gekoppelde domeinnamen". Hier ziet u deze staan.

Dit betreft dan een tijdelijke URL in de vorm "domeinnaambe.webhosting.be". Deze kan u gebruiken om de inhoud van het hostingpakket te bekijken zolang de effectieve domeinnaam hier niet aan gekoppeld is.

Stap 3: Koppelen van de domeinnaam aan de hostingaccount

Eens het hostingaccount actief is, zal u ongetwijfeld de domeinnaam naar dit hostingaccount willen laten doorverwijzen. Maak de nodige A-records aan en verwijs deze naar het ip-adres van het hostingpakket. Dit IP-adres kan u terugvinden in My Combell, door bij "Reseller" op "Acccounts" te klikken. Klik daarna op "Beheer". U krijgt nu het ip-adres te zien.

Wat is een A record en hoe kan ik het aanmaken of wijzigen?

Deze instellingen worden ongeveer 4 uur na het instellen actief, op voorwaarde dat uw domeinnaam onze nameservers (ns3.combell.net / ns4.combell.net of ns3.european-server.com / ns4.european-server.com) gebruikt.

Andere interessante links over Reseller Hosting vindt u hier.

Verkoop uw klanten kwaliteit met Combell Reseller Hosting

• Pay as you use
  • State of the art controlepaneel
  • Niet tevreden, geld teruggarantie