Quickstart Shared Hosting

Gebruik deze handige gids om snel aan de slag te gaan met uw nieuwe shared hosting account.

Stap 1: Koppel uw domeinnaam

Het is perfect mogelijk om uw domeinnaam bij het ene bedrijf te registreren, en de hosting aan een andere bedrijf toe te vertrouwen. U moet er wel voor zorgen dat zij aan elkaar gekoppeld zijn:

Stap 2 Maak uw eerste e-mailadres aan

Afhankelijk van het e-mailpakket dat u gekozen hebt, kunt u:

Stap 3 Het is nu tijd om uw website te uploaden Hebt u een bestaande website, dan kunt u die uploaden via SSH:

OF

U kunt die uploaden via FTP.

FACULTATIEF: Bouw een nieuwe website:

Klik op de link om andere interessante artikels over Shared Hosting te vinden.