Waar kan ik de headers van een mail vinden in Mac Mail?

De mail header is een stukje tekst dat bij uw e-mailboodschap hoort en informatie draagt over die boodschap. U kunt de header gebruiken om het pad van de boodschap te proberen achterhalen, of problemen op te lossen met het verzenden of het bereiken van de ontvanger. De headers zien er uit als een stukje code, en daarom zullen de meeste mail clients die standaard niet vertonen. Om de headers toch te zien, volgt u deze stappen:

1. Open uw Mac Mail App.

2. Selecteer een boodschap uit uw inbox en open die.

Message

3. In het menu bovenaan klikt u op 'Beeld'

View

4. In het uitklapmenu gaat u naar "Boodschap" en kiest u "Alle headers"

All headers

5. Ga terug naar de geopende boodschap; rechts kunt u nu alle details van de header bekijken.

Details