Waar kan ik de headers van een mail vinden in Outlook 2010?

De mail header is een stukje tekst dat bij uw e-mailboodschap hoort en informatie draagt over die boodschap. U kunt de header gebruiken om het pad van de boodschap te proberen achterhalen, of problemen op te lossen met het verzenden of het bereiken van de ontvanger. De headers zien er uit als een stukje code, en daarom zullen de meeste mail clients die standaard niet vertonen. Om de headers toch te zien, volgt u deze stappen:

1. Open uw Outlook 2010.

2. Dubbelklik op uw boodschap om ze te openen.

Email

3. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Bestand'.

File

4. Klik in de rubriek Info op 'Eigenschappen'.

Info

5. In het dialoogvenster 'Eigenschappen' vindt u nu onderaan de header bij Internet headers. U kunt die desgewenst kopiƫren.

Headers