Waar kan ik de headers van een mail vinden in Outlook 2016 (voor Mac)?

Waar kan ik de headers van een mail vinden in Outlook 2016 (voor Mac)?

De mail header is een stukje tekst dat bij uw e-mailboodschap hoort en informatie draagt over die boodschap. U kunt de header gebruiken om het pad van de boodschap te proberen achterhalen, of problemen op te lossen met het verzenden of het bereiken van de ontvanger. De headers zien er uit als een stukje code, en daarom zullen de meeste mail clients die standaard niet vertonen. Om de headers toch te zien, volgt u deze stappen:

1. Open uw Outlook 2016.

Outlook 2016

2. In de lijst met boodschappen klikt u rechts op de boodschap die u wil ontleden en kiest u Bron weergeven.

View Source

3. Het bovenste deel van de boodschap is uw header.

Header