Waar kan ik de instellingen van mijn controlepaneel wijzigen?

Waar kan ik de instellingen van mijn controlepaneel wijzigen?

U kunt de algemene instellingen van uw controlepaneel aanpassen om het uitzicht ervan te wijzigen.

Om het menu op te roepen, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontale menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Kies de rubriek met de gewenste instellingen. Voor de instellingen van het controlepaneel klikt u op 'Algemene Instellingen'.

4. Hier kunt u het volgende wijzigen:

1. Het aantal rijen in tabellen.

2. Instellingen voor de producten die getoond worden op de landingspagina.

3. Instellingen voor de suggesties per pagina.

4. Instellingen voor de introducties.

5. Instellingen voor de domeinnaam suggesties.

6. Instellingen voor het ontvangen van facturen.

Algemene Instellingen

5. Wijzig de instellingen, en zodra de zandloper verschijnt kunt u de pagina verlaten - er is geen bevestiging nodig.