Waar kan ik de instellingen voor de facturatie wijzigen?

Om het adres te wijzigen waar u uw factuur ontvangt, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Klik op 'Klantgegevens'. U krijgt nu een overzicht.

Klantgegevens

4. Klik in de menubalk links op 'Adressen'.

Addressen

5. Klik op de knop 'Adres toevoegen' of 'Wijzig'.

6. Vul het Nieuwe adres in en klik op 'Wijzig adres'.

Vul het formulier in

7. Een bevestiging zal u vertellen dat u het goed deed: 'Het adres werd gewijzigd'

Om van een papieren naar een e-factuur over te schakelen, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Klik op 'Algemene Instellingen'.

Algemene Instellingen

4. Blader naar het gedeelte 'Facturatie'.

5. Onderaan kunt u via de aan/uit knop wisselen naar enkel meldingen per e-mail.

Facturatie Instellingen

6. Zodra de zandloper verschijnt, kunt u de pagina verlaten - er is geen bevestiging vereist.

Om uw bedrijfsinformatie te wijzigen volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Klik op 'Klantgegevens'. U krijgt nu een overzicht.

Klantgegevens

4. In het menu links klikt u op 'Bedrijf'.

5. U zult nu het actuele adres en telefoonnummer zien waar u ons kunt contacteren om uw bedrijfsinformatie te wijzigen.

Adres en telefoonnummer