Waar kan ik de transfercode voor mijn domeinnaam opvragen?

Wanneer u de bestelling plaatst om uw domeinnaam, geregistreerd bij Combell, naar een andere registrar te verhuizen, dan zal de nieuwe registrar u om een transfer autorisatiecode vragen. Let op: de meeste registrars zullen uw bestelling aanvaarden zonder die code, maar de verhuis zelf kan niet afgehandeld worden wanneer u de transfercode niet overhandigt binnen de door de nieuwe registrar bepaalde termijn. Verstrijkt die termijn zonder het voorleggen van de code, dan zal u de melding ontvangen dat uw bestelling mislukt is.

Uw transfercode kunt u heel simpel op halen op uw My Combell.

1. Log in op uw My Combell en ga naar Mijn Producten >> Domeinnamen.

Login

2. Klik op 'Beheer' naast de gewenste domeinnaam.

Manage

3. Aan de linkerzijde van de pagina klikt u op 'Transfercode'.

Transfercode

4. Klik op 'Transfercode opvragen voor deze domeinnaam '.

Request

De transfercode voor de domeinnaam zal naar u verzonden worden, naar het e-mailadres dat u gekoppeld hebt aan uw domeinnaam, zoals u kunt zien in de schermafdruk van activation@combell.com.

Hebt u problemen, dan kunt u uw transfercode opvragen bij activation@combell.com