Waar kan ik mijn contact instellingen beheren?

Wil u uw factuur op een ander e-mailadres ontvangen? Wil u aan een medewerker toegang tot uw paswoorden of tickets geven of beperken? Volg deze stappen:

1. Log in op uw My Combell hosting controlepaneel (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Klik op 'Klantgegevens'.

4. Bekijk het Overzicht. Het zal u vertellen wie al gekoppeld is aan uw account en hoe. Hier kunt u:

1. Uw adres wijzigen.

2. Uw contacten wijzigen.

3. Uw bedrijfsinformatie wijzigen.

Beheer uw contact instellingen