Waar kan ik mijn ontvangen faxen bekijken?

1. Log in op uw My Combell (https://my.combell.com/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Beweeg de cursor over 'Mijn Producten' en klik op 'Fax services' in het uitklapmenu.

Fax services

3. U ziet nu een lijst met uw actieve accounts voor faxdiensten.

4. Selecteer het account nummer waarvoor u de faxen wil bekijken, en klik op 'Beheren'.

Beheren

5. Klik in het menu links op 'Postvak IN'.

Postvak

6. U ziet nu een lijst met de ontvangen faxen. Selecteer een fax en klik op 'Download fax' om hem te bekijken of te bewaren.

Download fax