Waar kan ik mijn verzonden faxen bekijken?

1. Log in op uw My Combell https://my.combell.com/nl.

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Beweeg de cursor over 'Mijn Producten' en kies 'Fax services' in het uitklapmenu.

Fax services

3. U ziet nu een lijst met uw actieve accounts voor faxdiensten.

4. Selecteer het account nummer waarvan u de verzonden faxen wil bekijken, en klik op 'Beheren'.

Beheren

5. In het menu links klikt u op 'Verzonden items'.

Verzonden items

6. Klik op 'Rapport' om de bevestiging van verzending te downloaden.

Rapport